Dansdocenten 

MoveWithMoos is een onderneming van Moza-Petra Becht 

Moza-Petra Becht (26 september 1994) is dansdocent, choreograaf en danseres.

In 2019 is Moza-Petra succesvol afgestudeerd van de hbo-opleiding Docent Dans aan de Hoge school voor de kunsten Artez te Arnhem. Ook wel dansacademie genoemd.

Met heel veel liefde en passie geeft ze inmiddels nu al meer dan 10 jaar les in verschillende dansstijlen. Ze geeft bij alle locaties van de dansschool  MoveWithMoos les, maar ook bij kinderfeestjes, basis- en middelbare scholen, speciale doelgroepen en vrijgezellenfeesten.

Naast dit alles danst ze zelf ook nog voor bepaalde opdrachten zoals bruiloften, muziekconcerten en evenementen of jureert ze bij danswedstrijden. Als het om dans gaat is ze een echte ondernemer met de visie dat je in dans altijd plezier moet blijven beleven.

Zoë van Hal (2002) is sinds 2015 actief als dansdocent bij verschillende dansscholen in de regio, daar geeft ze onder andere Jazz en Hiphop lessen. Ook werd ze als docent met haar wedstrijd groep Nederlands kampioen. In 2019 is ze begonnen aan de opleiding Rijn IJssel Danser Show Allround, hier heeft ze nog meer kennis opgedaan op het gebied van performen en lesgeven. Daarnaast heeft Zoë in 2022 haar opleiding algemene economie afgerond.

Enthousiasme, plezier en uitdaging staan centraal in haar lessen. Groei en ontwikkeling vindt ze belangrijk, maar genieten van dans staat altijd voorop

 Pien Schuurman (2002) geeft danslessen sinds 2015. Ze begon met dansen op haar vierde levensjaar. Ze heeft bij verschillende dansscholen lessen gevolgd en na de middelbare school is ze auditie gaan doen bij de Fast Track opleiding van ArtEZ. Deze opleiding richt zich op moderne dans en klassiek ballet. Daarnaast volgde Pien lessen bij diverse dansscholen in verschillende stijlen zoals hiphop, female en breakdance. 

In 2019 is ze afgestudeerd aan de dansopleiding. Ze heeft daarna veel danslessen gegeven in Arnhem.

Momenteel studeert Pien aan de HAN in Nijmegen. Ze zit in het examenjaar van de opleiding ergotherapie. 

Dansen is al heel haar leven haar grootste passie. Ze vindt het belangrijk dat de leerlingen plezier ervaren in het dansen en voldoende uitdaging vinden.