Op locatie

Dansen op jouw kinderfeestje?!

Opzoek naar een origineel en super leuk kinderfeestje? Laat dan een dansdocent komen bij jou thuis. 

Dansen leren, danspellen en gave move’s leren. Kies zelf een style en muziek of laat je verrassen. Het feestje is helemaal naar jouw wens met in de pauze wat drinken en iets lekkers, en als einde een dansdiploma voor iedereen. Maak jouw kinderfeestje onvergetelijk!

Leeftijden

4 t/m 12 jaar (uitzonderingen zijn mogelijk). 

Tijd

60 min. inclusief een kleine pauze van 10 min.

Kosten

60,- ongeacht het aantal kinderen (exclusief reiskosten docent).

burlesque, dita von teese, marilyn monroe

Dansworkshops vrijgezellenfeesten

Burlesque

Burlesque, een showdans waar alles gaat om de vrouwelijkheid. Je beweegt sensueel en verleidelijk.

Hoe leuk is het als je met je vrijgezellenfeest een lesje burleske bij jou thuis krijgt. Dansen, lachen en de ‘bruid to be’ in het middelpunt. Gewoon voor je plezier thuis en misschien wel iets om uiteindelijk te showen bij de bruiloft. Live of via een videoclip!

Workshop

De workshop duurt een uur met als afsluiting een lekker glaasje champagne voor iedereen. Het is leuk om sexy kleding aan te trekken en hakken zijn zeker aan te raden. Uiteraard kan de workshop burlesque ook leuk zijn voor andere gelegenheden zoals een vriendinnen weekend of andere uitjes.  

Kosten

12,50 per persoon 

Bij elke 10 personen 1 persoon gratis

Flashmob/dans via video aanvragen

Heb jij binnenkort een bruiloft, evenement, verjaardagsfeest of iets anders? En lijkt jou het leuk om dan iets speciaals te doen? Maak dan een flashmop met iedereen!

Een flashmop is een groep dansende mensen waarbij er één iemand begint en steeds meer mensen mee gaan dansen. Dit wel van tevoren geoefend op muziek. 

Laat je wensen (muziek en dans stijl enz.) weten en dan maken wij een video voor jou met de dans + uitleg. Eventueel in overleg komen wij een keer langs om te oefenen. 

Kosten

Een video met uitleg en de dans naar uw wens: €75,-

 

party, dance, group