Moza-petra Becht

Dansschool MoveWithMoos

MoveWithMoos is een dansschool die gevestigd is in Terborg, Ulft en Zelhem. Het lesaanbod bestaan uit streetdance en hiphop voor de leeftijden van 4 t/m 16 jaar. Elk jaar zal er een voorstelling waar elke leerling aan mee mag doen. 

Het leuke aan deze onderneming is dat je naast het lesaanbod ook leuke activiteiten bij jou thuis kan doen zoals kinderfeestjes, werkuitjes en vrijgezellenfeesten. 

Laat het vooral weten als je een keer langs wilt komen of als je interesse hebt. Alle vragen zijn altijd welkom en schroom niet om contact op te nemen.

 

MoveWithMoos is een onderneming van Moza-Petra Becht 

Moza-Petra Becht (Rheden, 26 september 1994) is dansdocent, choreograaf, danseres en pedagogisch medewerkster. Op jonge leeftijd is zij begonnen met klassiek ballet, modern ballet, jazzballet, spitzen en streetdance.

Doordat haar passie zo groot was voor dans wilde ze dit graag overbrengen aan kinderen die hier niet snel mee in aanmerking kwamen. Daarom ging Moza-Petra in de zomer na  haar middelbare school naar Curacao, daar heeft ze een maand lang in een weeshuis een dansproject geleid.

In 2011 is Moza-Petra aangenomen op de mbo-opleiding Docent Dans. Naast de opleiding was zij ook erg actief en ondernemend. Ze begon tijdens de opleiding al met lesgeven aan verschillende doelgroepen. Na deze opleiding versnelt te hebben afgerond is ze in 2014 aangenomen op de hbo-opleiding Docent Dans aan de dansacademie Artez te Arnhem. Hier heeft ze nog meer kennis opgedaan op het gebied van ondernemen, lesgeven, performen en choreograferen.

De liefde voor lesgeven groeide steeds en steeds meer bij haar. Tijdens haar studie namen de hoeveelheid lessen steeds meer toe en op 18 jarige leeftijd organiseerde zij zelfstandig een voorstelling met al haar 140 leerling die ze inmiddels les gaf. In 2019 is Moza-Petra succesvol afgestudeerd.

Met heel veel liefde en passie geeft ze inmiddels nu al meer dan 10 jaar les in verschillende dansstijlen. Ze geeft alle lessen bij dansschool MoveWithMoos maar ook bij kinderfeestjes, basis- en middelbare scholen, speciale doelgroepen en vrijgezellenfeesten. Een dansgroep van haar heeft zelfs de titel Nederlands kampioen streetdance behaalt. Naast dit alles danst ze zelf ook nog voor bepaalde opdrachten zoals bruiloften, muziekconcerten en evenementen of jureert ze bij danswedstrijden. Als het om dans gaat is ze een echte ondernemer met de visie dat je in dans altijd plezier moet blijven beleven.